missing you..


i hate it when my milkshake brings all the boys to the yard..

tjaaa, tjabbaa tjeena hallå, hola cholas! jag har haft en underbar vecka här i london! urgh den är snart slut :/ inte roligt! kommer sakna allt så piss/bajs/pung mycket! nu ska jag äta middag med nadine! :D yey! hoppas det blir nåt gott! ANNARS DÅ JÄVLAR!!! ;) skoja! i dont care what we eat as long as i spend some time with my bestie :D well ive got to rush now!
XOXO
<3

boring day.. not much to say n btw the washing machine is broken wayhayyy

gaah! this day didnt turn out much like i had planned -.- i am sitter here by the kitchen table, eating percy pigs while my poor mother is trying to fix the washinmashine! :( i have tried to help her, but i wasnt much help. fan vilken misslyckad dag asså. vi gick på kings rd idag och tänke kolla i affärer, kanske äta lunch på pret men nej nej, alla affärer va stängda. inte en ända liten bajs affär var öppen x/ snacka om fejl. aja nu har jag och mammsen ätit en skit god middag: ceacer sallad och nu ska vi äta efterrätt :D gotti gotti! blää hoppas morgon dagen blir roligare. ska träffa nadine och tara! vi ska äta på snogg (tror jag) och ha det skitaaa mysigt! CANT WAIT!
havnt taken any pictures so these ´inlägg´ are pretty boring! am prob. going to take loads of pictures tomorrow! :D
oxooxo
<3

LONDON = HEMMA <3

NU ÄR JAG I LONDON! och jag är överlycklig! jag har saknat london så mycket   jag njuter av varenda sekund! igår var jag och mammsen på selfridges. vi åt mat, shoppade lite (converse, kläder, mat ;) ) när jag och mamma va på m&s (marks and spencers) så märkte jag pris skillnaden.  det kostade 30 pund (300 kr) för två skit stora kassar proppfulla med mat men i sverige hade det kostat typ. 800 kr  helt sjukt! allt är så mycket billigare här!
haha måste även berätta om världens MOST EMBARESSING THING EVER!
igår så satt jag + mamma oh snackade lite på bussen och höll på att missa vår stopp, så mamma slängde sig över ´stopp knappen´ och jag med 5 skita tunga påsar skulle av medan busschaffisen körde som en jävla galning + vi va på övervåningen. allt detta innebar ett stort F.A.I.L. jag ramlande över en stackars tjej med alla mina selfridges påsar och bara kände hur alla stirrade på mig -.- inte roligt! blää just my luck lixom :P
idag ska jag och mammsen på kings rd. mamma ska kolla på möbler hmm.. inte roligt, men jag är en snäll dotter och står ut :)
anyhoos got to go now!
cheerio!
xoxoxo

RSS 2.0