new start..

japp! nu va det dagsatt blogga igen dårå.. en viss söt person (emma södergren) tvingar mig! men men det är väll lika bra! bloggen är ju lösenordskddad och allt! det är väll lika bra det, nu kan jag kolla tillbaka på allt det här i framtiden och skratta.  just nu sitter jag och skajpparrr med såpa, emma och pakop/the golden eagle/ gud 4 TIMMAR SNART.. rekord?
lite uppdatering kanske: börjat gmnasiet! det blev hersb.. helt okej faktist! bra lärare, underbara kompisar! dnäz! just nu är det jullov, så unberart skönt att bara skita i allt and enjo life! just vi börjar på onsdag.. så bäst att man njuter av de sista dagarna! fast det går inte så jätte bra eftersom jag är förkld... men men! vad har jag gjort under lovet då? firade jul i ljusdal! lite roligt sådär! hängt med mina zöta kompizar, firade når i sigtuna! ( va på fekkeee). japp imorn blir det t.g.i fridas dårå med emma, anna, miq, elsa(?), jacob, hugo, sten.. kommer bli sjukt roligt ^^ men men.. kanske ska lägga upp några bilder! lika bra det..






- så jävla sngg chej asså <3
ett ntt år nudå! 2011.. känner på mig att det kommer bli ett bra år! jag är taggad.. sista året innan alla dör så bäst att det blir bra ;) skulle kunna skriva hur mcket somhelst.. men tcker att bilderna talar för sig själv +  ingen läser texten ändå XD  tänker uppdatera när jag känner att nåt intressant har hänt i mitt liv <3
tjarrååååååååå alla bloggläsare (emma)
<3

RSS 2.0