tell me a lie.

seriöst.. jag orkar inte längre!!
jag mår så jävla piss. jävla. cp. mongo. kärring. snigel. snopp DÅLIGT!!!
det känns som någon har tagit en stor jävla tegelsten och dunkat den i huvet på mig. JÄVLA FEBER SÄGER JAG BARA! orkar inte!
p.g.a min jävla feber och hosta, fick/kunde jag inte gå på jacobs överasknings fest igår :( tråkigt!
och inte göra nåt med celine eller hanna idag!
jaja, det är väll livet! får väll stå ut med skiten!
känns som jag klagar om det till alla.. nerå. nu ska det bli ändring på det! positiva febermärta HERE I AM! ska inte tycka synd om mig.. ska tänka på alla stackare i japan :(
ett ord. elakt ord. HATORDET: feber
hoppas alla andra i världen mår bättre :)

who you are.

jadu bloggen, nu va det ett tag sedan jag skrev nåt. men jag måste erkänna att jag har vart ganska så upptagen! Men tack vare sötaste pemmsi har jag nu bestämmt mig för att skriva nåt!
Vad har hänt på senaste tiden då? jadu, under sportlovet va jag i Åre! det va hur kul somhelst! åkte skidor varje dag (men vändret sög vissa dagar.. *tummen ner* på den) badade i holiday clubs pool och även bowling! så fuck man även lite färg.. dock sög mina första skidor men jag kan inte klaga! det va underbart <3
skolan dårå.. det har vart rätt lungt på senaste faktist! men snart drar det nog igång med matte-B prov och biolgi! skolan är väll helt K.. människorna är underbara <3 men själva lärarna och lektionerna kanske är mindre bra (men det kanske beror på mitt svaga intresse för de ämnerna vi läser.. ibland känns det som man valde fel)
JUSTE! en till grej som jag inte kan sluta tänka på, jag ligger och vrider mig i sängen på kvällarna och tänker på hur det kommer kännas.. ja, jag ska laga två hål i tänderna. Och det låter säkert skit löjligt till vissa. MEN en ut av mina många skräkar är SPRUTOR!! och vafan lixom.. en spruta i tandköttet kan inte vara så mysigt! men men. jag tänker bita ihop och bara köra, ska även försöka att inte tveka!
det känns som alla är sjuka just nu.. min bror har vart hemma nu i en hel vecka och verkar inte bli mycker bättre (fortfarande lite feber och spyr av den äckliga hostan han alltid får (T.M.I MUCH?)), nu jag.. och typ hälften av klassen är hemma och har typ lunginflammation! känns inte så mysigt om man säger så!
haha, nu inståg jag precis hur kul det är att skriva! man tänker inte på det som har hänt på senaste tiden så ofta.. men nu inser jag hur mycket jag har gjort!!
imorn drar underbara NV10E till NATURHISTORISKA! watch out dinosaurs.. muhaha! sedan blir det en liten suprise-party efter och det ska bli oerhört kul (tror och hoppas jag)!
En till sak, rachel ray räddar min dag när jag är sjuk <3 och även pretty little liars! det måste vara ett ut av de bästa tv:serierna som gud har typ skaapppat!  the suspence är lixom crazy!
nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva förutom att jag ska försöka skriva mycket oftare i bloggen! kanske inte varje dag, men någon gång i veckan/månaden! för det är verkligen kul att läsa i framtiden lixom!
å herregud. jag tror alldrig jag har skrivit såhär mycket förut.. men men det här va kul ;) en liten tidsfördriv nu när jag mår lite bajs *tummen ner*
låten of the moment måste vara (haha fan vad töntig jag låter!!):
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8
gahh kan inte få en youtube video i själva bloggen.. aja ;)
lite bilder oxå kanske?

amen tjarråååå bloggen! vi ses snart igen <3

RSS 2.0